Welkom op de Bosbergschool

Samen werken, leren en ontdekken is waar de Bosbergschool voor staat. Wij willen een plek zijn waar alle leerlingen zich veilig voelen en waar ieder kind maximale ontplooiingskansen heeft. Want ieder kind is uniek en heeft z’n eigen kwaliteiten en capaciteiten. Daar zetten wij ons als team elke dag weer voor in. 

Dit zijn de belangrijkste uitgangspunten van ons onderwijs.

  • Naast leren, ook kennis toepassen.
  • Talent ontdekken, kweken en versterken. 
  • Leerlingen stimuleren op zowel cognitieve-, creatieve- als de sociaal-emotionele vaardigheden.
  • We streven ernaar alle leerlingen boven het landelijk gemiddelde te laten scoren.
  • Technologische innovaties volgen, als ze de kwaliteit van het onderwijs ten goede komen.
  • Samenwerken met ouders en professionals is essentieel in het belang van de leerlingen.
  • Opvang, ontwikkeling en ontplooiing voor kinderen
  • Rijke leeromgeving met veel natuur bieden.
  • Persoonlijke- en maatschappelijke zingeving op christelijke grondslag.


Maak vrijblijvend een afspraak, dan laten we u graag onze school zien.

Social Schools

Een school is een sociaal gebeuren. Leerkrachten, leerlingen en ouders zijn veel in interactie met elkaar. Om u op de hoogte te houden van alle actuele informatie uit de groepen en op school werken we met de app Social Schools. Uw privacy en die van uw kind is met dit systeem gewaarborgd. U kunt zich aanmelden voor de app via deze link.

Onderwijs

De Bosbergschool is een vernieuwende school. We werken naast de verplichte lesstof met een internationaal onderwijsconcept, IPC. Alle leerlingen krijgen Engels vanaf groep 1, er is een gezonde balans tussen boeken en tabletonderwijs en alle klassen zijn uitgerust met digitale borden. Sport en spel staan dagelijks op het programma. Voor de leerlingen die extra uitdaging nodig hebben, bieden we een verrijkingsklas. We hebben een continurooster en bieden een maandelijks natuurprogramma.

Lees meer

Bosberg BSO

In onze school bevindt zich ook BSO 'het Buitenbos'. De buitenschoolse opvang start na schooltijd. Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom. Ook kinderen die niet op de Bosbergschool zitten mogen komen. De pedagogisch medewerkers die de leerkrachten in de middag ondersteunen, zijn na school werkzaam bij de BSO. We starten de BSO elke dag met wat drinken en lekkers, uiteraard verantwoord.

Lees meer

Pagina laden...