Actief plezier buiten school

De pedagogisch medewerkers zorgen voor een gevarieerd en uitdagend activiteitenprogramma. Er is veel tijd en ruimte voor buitenactiviteiten; lekker spelen of bijvoorbeeld een uitstapje naar het nabijgelegen bos. Natuurlijk is er ook tijd om gewoon even lekker te ‘chillen’ op de bank of een van de aangeboden activiteiten of workshops te volgen.

Openingstijden

BSO 'het Buitenbos' is elke schooldag open van 14.00 uur tot 18.00 uur, ook in de schoolvakanties. Wij volgen de schoolvakanties van regio noord.

BSO Pedagogisch beleid

We vinden het belangrijk dat er een doorgaande verbinding is tussen de verschillende disciplines in ons gebouw. We werken hiervoor nauw samen Stichting Eigen & Wijzer.

Deze samenwerking zie je terug in de pedagogisch medewerkers, die van 12.00 tot 14.00 ingezet worden tijdens schooltijd en aansluitend in de BSO werken. 

Heeft u op- of aanmerkingen of tips? Laat het ons weten. 

Lees meer

Peuteropvang

Peuteropvang Kabouterbos biedt kinderopvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud op dinsdag en donderdag van 8.30 uur tot 14.00 uur. Bij voldoende interesse voor een derde dag gaan we nog een extra dag open. Ook bij onze peuteropvang staat de ontwikkeling van het kind centraal. Door hen uit te dagen te ontdekken, te proberen en (samen) te spelen stimuleren wij de algehele ontwikkeling. Waarbij ieder kind eigen kan zijn en wijzer kan groeien!

Via deze link vindt u meer informatie en kunt u eventueel inschrijven.

Pagina laden...